Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

Fűtéskorszerűsítés Mika 6 kazánnal

fűtéskorszerűsítés

fűtéskorszerűsítés akár egyszerű is lehet, csupán a megfelelő megoldást kell megtalálni hozzá – a Mika 6 kazán épp ilyen!

fűtés korszerűsítését általában nem a téli hónapokban szokás elvégezni, hiszen akár napokig is fűtés nélkül maradhat így a lakás, azonban megtervezni ezt a lépést ebben az időszakban is lehet, hiszen néhány hónapon belül újra beköszönt a jó idő. Számtalan lehetőség közül lehet választani, ám – érthető okokból – a legtöbben az árra fókuszálnak, hiszen a fűtéskorszerűsítés nem feltétlenül olcsó mulatság. A kémény bélelése, vagy épp kiépítése már önmagában olyan összeg, ami komolyan képes megterhelni egy család költségvetését, és akkor a kazán megvásárlásáról, illetve a csőrendszer kiépítéséről még nem is beszéltünk. A Mika 6 kazán azonban több szempontból is remek választás lehet.

Mika 6 kazán legfontosabb tulajdonsága, hogy nem szükséges hozzá kémény, hiszen parapetes rendszerű, azaz a gázkonvektor helyére szerelhető fel. További takarékossági lehetőséget nyújt, hogy a Mika 6 kazán beépítése nem igényel sem bontást, sem engedélyeztetési eljárást, sem gáztervező bevonását, a csőrendszer és a radiátorok beépítése azonban elkerülhetetlen. A későbbiekben azonban behozza ezeket a költségeket is, mivel igen magas hatásfokkal képes üzemelni, jóval magasabbal, mint a gázkonvektorok, tehát a fűtésszámla is alacsonyabb lesz. Érdemes azonban tudni, hogy a Mika 6 kazán nagy méretű otthonok befűtésére nem alkalmas; a maximális méret 70 m².

Ha Ön is tervbe vette a fűtéskorszerűsítést, és a legmegfelelőbb megoldást keresi, érdemes elgondolkodnia a Mika 6 kazán előnyeinek kihasználásán! A teljes rendszer kiépítését vállalom, méghozzá rövid határidővel és kedvező áron, ezért érdemes Önnek is engem választania!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését a fűtéskorszerűsítés lehetősége és a Mika 6 kazán iránt, tekintse meg referenciáimat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha szeretne megbízni a feladattal, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén, és kérjen árajánlatot!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835