Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

Fűtési rendszerek tisztítása

Nincs többé hideg a központi fűtési rendszer átmosása után

központi fűtési rendszer átmosása

Hiába csavarta maximumra a fűtést, mégsem érzi a meleget? A központi fűtési rendszer átmosása segíthet a fűtés működésén.

Zajos a kazán, nem működik a padlófűtés, nehezen indul a fűtés, a radiátor hol meleg, hol pedig hideg? Több energiát használ, de jobban fázik? A csövekben szennyeződések akadályozzák a rendszer hatékony működését.

A tisztítás feloldja a szennyeződéseket

A legvalószínűbb ilyenkor az, hogy a teljes rendszernek átmosásra van szüksége, méghozzá vegyszeresre. A fűtési rendszer átmosása egyszerű, a radiátorokat sem kell leszerelni hozzá A rendszer állapotából, használatából fakadóan többféle lerakódás is akadályozhatja a fűtés hatékonyságát, illetve a meleg víz szétáradását a fűtőtestek teljes felületén. Radiátoros, kazános, hőszivattyús vagy padlófűtéses rendszereknél is hatásos az átmosás.

A központi fűtési rendszer átmosása a csövek, a radiátor tisztítása mellett a gázkazán hőcserélőjének savazásához is ajánlott. Ez elegendő ahhoz, hogy eredményes legyen a tisztítás és a megcsappant hatásfok újra visszaálljon az eredeti szintre. A tisztításhoz alkalmazott vegyszerek képesek akár már egyszeri átmosással eltávolítani a rendszert eldugító vízkövet, vasoxid üledéket, olajat, szennyező anyagokat. A fűtési rendszer vegyszeres tisztítását megelőzheti egy impulzusos mosás, vízzel és levegővel. Itt a nyomás végzi el a tisztítás feladatát. A két fajta mosás kiegészíti egymást és eredményesebb tisztítást nyújt.

Nagyobb hatásfok, kisebb költségek

A gépi és vegyszeres átmosást nem csak tisztításhoz lehet segítségül hívni. Ajánlott gázkazáncsere esetén is elvégeztetni, illetve új fűtés beindítását megelőzően is. A gyártás, a beszerelés is jár olyan szennyeződésekkel, amik már az elején elronthatják a hatékonyságát a fűtési rendszernek.

Amennyiben gyanús jeleket észlel a fűtési rendszer működésében és a fűtőtestek hatékonyságában, ne halogassa a tisztítás megrendelését! A gyors intézkedés következtében újra komfortos otthonba térhet haza a hideg téli napokon és a komolyabb javítási költségeket is meg tudja spórolni. Kérjen tőlünk ajánlatot, spóroljon a fűtési energiával, hosszabbítsa meg a fűtési rendszer élettartamát!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835