Scroll Top
Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

Vegyes tüzelésű kazánok korszerűsítése, vagy cseréje Totya kazánra

vegyes kazánok korszerűsítése

vegyes kazánok korszerűsítése, illetve cseréje Totya kazánra bármikor megoldható, de télen nem ajánlott; hamarosan azonban megint itt lesz az ideje!

vegyes kazánok korszerűsíthetőek, hiszen csupán néhány kiegészítésre – például a puffer hőtároló kiépítésére – van szükség ahhoz, hogy a legmodernebb, hasonló rendszerű berendezések minden tulajdonságával rendelkezhessenek, azonban erre nem mindig van lehetőség, illetve előfordul, hogy a vegyes tüzelésű kazán már nem javítható biztonságosan; ilyenkor cserére kerül sor. A Totya kazán az egyik legkorszerűbb berendezés, amire érdemes lecserélni egy már felújíthatatlan kazánt; az alábbiakból az előnyei ismerhetőek meg.

Totya kazán burkolata LV3-as lemezből, a belső részek LV5-ös lemezből készül, és alap, valamint nagyobb tűztérajtóval rendelkező, fejlesztett változatai is megvásárolhatóak, a teljesítményválaszték pedig 20 kW-tól 80 kW-ig terjed. A Totya kazánok kifejezetten megbízhatónak számítanak a hasonló típusok között, mivel megerősített kivitelben készülnek, és forgalomba kizárólag ellenőrző próbanyomás után kerülhetnek. Akár 20-25 éven át is számíthatunk a Totya kazánra a megfelelő tüzeléstechnikai feltételek betartásával, tehát a tartósságra sem lehet panasz, amire garancia a gyártó közel 30 éves gyártási tapasztalata is.

Totya kazán kiváló minőségű, magyar termék, ami egy jól felszerelt, Inárcson található üzemben, gyakorlott és tapasztalt szakemberek által készül, ráadásul kedvező áron kapható. Számos kiegészítő berendezéssel is felszerelhető, mint például automatikus huzatszabályzóval, aminek alapvető feladata a kazán optimális működési idejének meghosszabbítása és egyenletessé tétele a levegő mennyiségének változtatásával, vagy a szivattyúvezérlő, ami a pontos hőszabályozást teszi lehetővé.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését a vegyes kazánok korszerűsítésének, illetve cseréjének lehetősége iránt, tekintse meg referenciáimat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha szeretne megbízni a feladattal, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén, és kérjen árajánlatot!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835