Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

Levegő-víz hőszivattyú: hűtés, fűtés és meleg víz előállítása egyben

levegő-víz hőszivattyú

A hőszivattyú alapvetően egy fűtésre és hűtésre szolgáló berendezés, ám egyes típusai a használati meleg vizet is képesek előállítani.

A hőszivattyús rendszerek egy alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt vonnak el, és azt egy magasabb hőmérsékletű helyre szállítják, majd leadják – vagyis télen fűteni, nyáron pedig hűteni képesek az otthonainkat. A hőszivattyús rendszerek segítségével egyszerűvé válik a hőenergiával való gazdálkodás, hiszen a hűtési energiát a fűtésben lehet felhasználni, illetve a külső hőmérséklet által a légkondicionálás is működtethető, azaz két légy, egy csapás – vagyis három, hiszen a levegő-víz hőszivattyúk a használati meleg víz előállítására is képesek, amit egy erre a célra tervezett tartályban tárolnak.

A levegő-víz hőszivattyú a legkedvezőbb, egyben leginkább környezetkímélő alternatívát kínáljaa fűtő és légkondicionáló, illetve vízmelegítő berendezések helyett. A készülék gyorsan telepíthető, és az üzemeltetése is alacsony költséggel oldható meg, ráadásul az épület fenntartásával kapcsolatos kiadásokat is csökkenti, vagyis az otthonunk környezetbarát módon történő fenntartása anyagilag is megtérül, méghozzá viszonylag rövid idő, néhány év leforgása alatt.

Cégünk vállalja a levegő-víz hőszivattyú rendszerek telepítését kulcsrakész állapotig, amelyeket hűtésre és fűtésre, illetve a használati meleg víz előállítására is lehet használni, valamint a víztárolót is biztosítjuk. Amennyiben szükséges, a meglévő hűtési és fűtési rendszerre a készülék bekötését is elvégezzük. Válassza Ön is a leginkább energiatakarékos megoldást, a levegő-víz hőszivattyús rendszert, és rendelje meg tőlünk; garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a levegő-víz hőszivattyúk iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat és rendszereket, olvasson bővebben a témáról, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835