Scroll Top
Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

Hőszivattyú, az alternatív fűtés eszköze

hőszivattyú

hőszivattyúval fűteni egyre több helyen számít követendő példának. Önnek is lehet kulcsrakészen megrendelhető, új, alternatív fűtési berendezése, ha hozzánk fordul.

Az alternatív fűtés iránt rohamosan nő az érdeklődés. Az egyre növekvő energiaárak arra kényszerítik a fogyasztókat, hogy más lehetőségeket is megismerjenek és a hagyományos fűtési rendszereket elvessék. A hőszivattyú a gázzal vagy a fával történő fűtéssel ellentétben nemcsak környezetbarát, de költséghatékony is.

hőszivattyúnál egyszeri beruházással, a telepítés költségeivel kell számolni. A berendezés működése nem függ a fosszilis energiahordozóktól, így azok árát sem kell többé belekalkulálni a rezsi összegébe. A hőszivattyú használatára kedvezményes áramtarifa vonatkozik, így ezen is spórolni tud a tulajdonos. Az áramszükséglet is függetleníthető az áramszolgáltatóktól, hiszen a hőszivattyút napelemmel nagyszerűen lehet kombinálni. A hagyományos fűtési rendszerekhez és fűtőanyagokhoz nem érdemes ragaszkodni, hiszen a hőszivattyú, mint az alternatív fűtések egyike, ma már kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezik.

hőszivattyúval kapcsolatban felmerülhetnek kétségek, vajon minden körülmények között képes ugyanazt a teljesítményt nyújtani, amihez hozzá van szokva az ingatlan tulajdonosa? Mivel a berendezés a környezeti energia felhasználásával állít elő energiát, valóban körültekintően kell választani, hogy milyen típusú hőszivattyú kerüljön az új fűtési rendszerbe. Forduljon hozzánk bizalommal, rendelje meg a komplett csomagot kulcsrakészen! Olyan hőszivattyúkat telepítünk, amik a -20 fokos téli hidegben is képesek megbízhatóan energiát termelni és kiegyensúlyozott működéssel rendelkeznek.

A szakszerű telepítés és az igényekhez, lehetőségekhez tervezett hőszivattyú-csomag képes minden elvárást teljesíteni, meleget adni, pénzt spórolni. Érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban a honlapunkon szereplő elérhetőségeken! A fűtési szezon előtt  váltson megújuló energiaforrásokra, csökkentse valóban eredményesen a rezsijét!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835