Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

A Domusa hőszivattyúk előnyös tulajdonságai

Domusa hőszivattyú

A Domusa hőszivattyúk kulcsrakészen kapható, megbízható berendezések, melyek kezelése egyszerű, és bármilyen fűtési rendszerhez gyorsan telepíthetők. 

A drasztikusan emelkedő energiaárak miatt egyre többen fontolgatják a hőszivattyús rendszer kiépítését, melynek köszönhetően az ingatlan fűtése és hűtése, valamint a szükséges meleg víz előállítása is költséghatékonyan lehetséges. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen előnyökre tehet szert, ha a Domusa hőszivattyúk mellett dönt.

1. Hatékonyság

A Domusa Dual Clima hőszivattyúk nagy teljesítményűek, erős fagyban is megbízhatóan működnek, ugyanakkor környezetbarát berendezések. Egyszerre biztosítják a hűtést, hűtést és a használati melegvíz előállítást.

2. Csendes működés

A hőszivattyús rendszerektől sokan azért tartanak, mert úgy gondolják, hogy a berendezések működése nagy zajjal jár. Ez azonban nem feltétlenül igaz: a Domusa hőszivattyúk által használat kompresszor rendkívül halk, ráadásul éjszakai üzemmóddal is rendelkezik.

3. Könnyű telepíthetőség

Mindenféle fűtési rendszerhez gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Nincs szükség hozzájuk nagy átalakításra, akár a meglévő, régi radiátoros rendszerhez is csatlakoztathatók. A Monoblock technológiának köszönhetően a telepítés ára is kedvező.

4. Egyszerű kezelés, könnyű karbantartás

Domusa hőszivattyúk kezelőfelülete nem bonyolult, könnyen megtanulható. A gázveszteség kockázata alacsony a zárt rendszernek köszönhetően, így a karbantartás is gazdaságos.

5. A Domusa hőszivattyúkkal egy komplett rendszert kap

Ön a vételárért cserébe egy kulcsrakész rendszert kap, telepítéssel együtt. Ha bármilyen kiegészítőre van szüksége, azt is be tudja szerezni, nem kell kompromisszumot kötnie más gyártó termékeivel.

6. Tartósság, megfizethető áron

A kültéri egységek duplafalú alumíniumból, a belsők pedig saválló acélból készülnek. Hosszú éveken át megbízható működést garantálnak.

Amennyiben a Domusa hőszivattyúk felkeltették az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire és tájékoztatják a részletekről.

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835