Scroll Top
Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

A levegő-víz hőszivattyú rendszer kulcsrakészen megéri!

Levegő-víz hőszivattyú rendszer kulcsrakész kivitelezését vállaljuk megfizethető áron, megbízható, Domusa hőszivattyúkkal! Forduljon hozzánk bizalommal!
Levegő-víz hőszivattyú rendszer

Levegő-víz hőszivattyú rendszer kulcsrakész kivitelezését vállaljuk megfizethető áron, megbízható, Domusa hőszivattyúkkal! Forduljon hozzánk bizalommal!

A környezetvédelem napjainkban az egyik legégetőbb kérdés, hiszen a globális felmelegedés mindannyiunkat fenyegeti, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy otthonunk környezetbarát módon történő fenntartása általában anyagilag is megtérül. Egy korszerű ingatlanból ma már nem hiányozhat a hőszivattyú. Tény, hogy ennek telepítése viszonylag nagyobb beruházást jelent, ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy hosszú távon meg fog térülni a kiadás. Legjobban a levegő-víz hőszivattyú rendszer kiépítése éri meg, főleg, ha egy megbízható, Domusa hőszivattyú kerül beépítésre.

Hogy mennyibe fog kerülni egy ilyen rendszer telepítése? Ez sok mindentől függ, de könnyen kiszámolható az alábbi linken található hőszivattyú kalkulátorral: https://domusashop.hu/index.php?route=calculator/calculator&reseller=plumbing

A kalkulátor az épület típusa, a fűtési technológia, az éves energiaigény, a gépház helye és a célok alapján számolja ki, hogy pontosan milyen rendszer tudná a legjobban kielégíteni az igényeket. Fontos, hogy a használati melegvíz előállítását és a fűtést is a rendszerrel szeretnénk-e megoldani, de az is lényeges, hogy össze lesz-e kötve napelemes rendszerrel. Ezen szempontok figyelembe vételével határozható meg, hogy mekkora teljesítményű hőszivattyús rendszerre lesz szükség, és ennek ismeretében már pontos árajánlat is készíthető. Cégünk vállalja a levegő-víz hőszivattyú rendszerek kulcsrakész állapotra való telepítését, hűtésre-fűtésre, használati melegvíz tárolóval, megbízható, Domusa hőszivattyúval.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Ha kérdése merült fel szolgáltatásunkkal vagy a hőszivattyú kalkulátor használatával kapcsolatban, keresse bátran munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére akár még ma!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835