Scroll Top
Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

Helytakarékos, kulcsrakész hőszivattyú-csomagok hűtésre és fűtésre

Kulcsrakész hőszivattyús rendszer hűtésre és fűtésre, 150 literes használati melegvíz-tárolóval - ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!
kulcsrakész hőszivattyús rendszer

Kulcsrakész hőszivattyús rendszer hűtésre és fűtésre, 150 literes használati melegvíz-tárolóval – ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

hőszivattyú a környezetbarát energiatermelés és -felhasználás legújabb példája,ami az elmúlt évtizedben hatalmas népszerűségre tett szert hazánkban. Bár korábban is elérhető volt, de a technológia korlátai és magas ára nem tette lehetővé a szélesebb körű elterjedését. Napjainkra azonban már a magánfelhasználás is egyre gyakoribb, sőt, az energiatakarékos, vagy más néven passzívházaknak egy elengedhetetlen kiegészítőjévé vált.

A korszerű hőszivattyús rendszerek lényege, hogy egy alacsonyabb hőmérsékletű környezetből hőt vonnak el, és azt egy magasabb hőmérsékletű helyre szállítják, majd leadják. A hőszivattyús rendszerek segítségével egyszerűvé válik a hőenergiával való gazdálkodás, amelynek során a hűtési energiát a fűtésben lehet felhasználni, de ugyanez akár fordítva is lehetséges, azaz a külső hőmérséklet által a légkondicionálás is működtethető.

kulcsrakész hőszivattyús rendszer egy csomagban biztosít mindent, ami egy korszerű háztartás számára szükséges az alacsonyabb energiafelhasználáshoz, sőt, magán a rendszeren túl egy helytakarékos, 150 literes használati meleg víz, azaz HMV tároló is tartozik hozzá. Ha tőlünk vásárolja meg a kulcsrakész hőszivattyús rendszert, akkor nem csak a HMV tárolót kapja meg hozzá, de a  szekunder körön lévő szivattyút, a termosztátot, a programert és gépészeti szerelvényeket is, sőt, a készülék bekötését is elvégezzük a meglévő hűtési és fűtési rendszerre, és a szolgáltatásért nem kell külön fizetnie! Válassza Ön is a leginkább energiatakarékos megoldást, és rendelje meg tőlünk; garantáljuk, hogy ezt a döntését nem fogja megbánni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kulcsrakész hőszivattyús rendszerek iránt, tekintse meg az általunk kínált megoldásokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835