Scroll Top
Budapesten és környékén, megbeszélés szerint vidéken is

Radiátor csere és egyéb javítási munkák megbízhatóan!

radiátor csere

radiátor csere még fűtési szezon előtt esedékes! A munkát bízza tapasztalt szakemberre, aki hiba nélkül elvégzi a változtatásokat!

A radiátor kellemes meleget sugároz, amikor a téli hónapokban kint csak hideg és hó várja az embereket. A barátságos, meleg szobában, a radiátor közelében jól esik felmelegedni. Ha azt szeretné, hogy ez az élmény várja a következő fűtési szezonban is, akkor már most rendelje meg a szükséges karbantartást, javítást! A radiátor csere mindenképpen a fűtési szezonon kívül eső munka, mert le kell zárni a rendszer egy szakaszát. Egyrészt egyszerűbb inaktív fűtés mellett elvégezni a teljes szerelési procedúrát, másrészt az ügyfélnek sem kell fagyoskodnia addig, amíg a radiátor csere elkészül. Egy társasházban ráadásul a lezárás  több lakásra is kiterjedhet. Az időben elvégzett javításnak köszönhetően egész télen kellemes meleg és szabályosan működtethető fűtési rendszer áll a rendelkezésére.

radiátor csere kézenfekvő oka a radiátor hibája, sérülése vagy élemedett kora. Ha nem működik jól, cserélni kell, de a radiátor csere áthelyezés, korszerűsítés miatt is szóba kerülhet. A radiátor mellett gondot jelenthet az olyan kis méretű, de fontos alkatrészek meghibásodása, mint a szelep. A radiátor szelep meghibásodását is jelezheti a rosszul melegedő vagy hideg radiátor. A radiátor szelep csere  megoldás az ilyen hibára. A radiátor szelep túl régi, szivárog, furcsa hangokat ad ki, javítani kell vagy cserélni. Az új szelep lehet hagyományos vagy termosztatikus típusú.

radiátor csernek, a fűtésszerelésnek komoly tétje van, mert az ingatlan komfortja és energiafelhasználása múlik rajta. A tulajdonos pénztárcája és türelme fogja bánni, ha nem egy megbízható szerelővel csináltatja meg a karbantartást vagy a javítást a fűtési rendszeren. Ha esedékes valamelyik, akkor forduljon bizalommal hozzám és vegye igénybe azt a szolgáltatás, amire szüksége van! A megfizethető díjak mellett a lelkiismeretes munkát is fel tudom ajánlani az ügyfeleimnek. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, csak tájékozódjon a honlapon szereplő elérhetőségeken!

Whatsapp: +36-70-291-8835

Elérhetõségek
Viber: +36-70-291-8835